More than four centuries of existence, credited to the old Barcelona theaters as main leaders of the culture of Catalonia.

 

Both the oldest and the most modern theaters are offering the audience the scenes of characters that exist, existed or could exist, the nature, the appearance of things, the complexity of the human mind ...

 

Along with the actors, sets, music, lighting and costumes make always an amazing cultural show.

Barcelona theaters

PHOTOS

GRAN TEATRE DEL LICEU
GRAN TEATRE DEL LICEU

Situat a les Rambles de Barcelona, va ser inaugurat el 4 abril 1847 construït per l'arquitecte Miquel Garriga i Roca , projecte finançat mitjançant accions mercantils . L'incendi del 31 gener 1994 va destruir la sala i l'escenari . Per tal de poder reconstruir , millorar i ampliar aquest emblemàtic edifici , es va fer necessari un nou enfocament jurídic: es va crear la Fundació del Gran Teatre del Liceu

press to zoom
TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA
TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Situat a la plaça de les Arts de Barcelona, edifici dissenyat per l'arquitecte Ricard Bofill i Leví, inaugurat l'any 1996. Va néixer com a teatre públic amb l'objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d'alta qualitat tant a nivell nacional com internacional. És un dels edificis emblemàtics de Barcelona.

press to zoom
TEATRE COLISEUM
TEATRE COLISEUM

Situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, 599 de Barcelona, inaugurat l'any 1923. És un teatre destinat en origen a la projecció de pel•lícules cinematogràfiques. Des de l'any 2006 preferentment s'ofereixen representacions teatrals: teatre, òpera, sarsuela, ballet, recitals, etc

press to zoom
TEATRE VICTORIA
TEATRE VICTORIA

Situat a l'Avinguda del Paral•lel, 65 i 67 de Barcelona. Va ser fundat l'any 1905 pels germans Manuel i Ricardo Soriano. Han passat des de la seva fundació per l'escenari d'aquest teatre artistes rellevants en tota la gamma teatral. L'any 2001 va passar a ser propietat de la Societat formada per Tricicle, Dagoll Dagom i Anexa.

press to zoom
TEATRE FABIÁ PUIGSERVER
TEATRE FABIÁ PUIGSERVER

Situat al Pg.Santa Madrona , 40-46 a l'edifici que havia estat el Palau de l'Agricultura de l'Exposició Internacional de Barcelona 1929. La seu Fundació Teatre Lliure , va inaugurar l'any 2001 la sala al Teatre Fabià Puigserver amb capacitat de gairebé 800 espectadors, equipada amb la tecnologia més avançada , que permet canviar en pocs minuts l'ordenament de la mateixa .

press to zoom
TEATRE GOYA
TEATRE GOYA

Situat al carrer Joaquim Costa, 68 de Barcelona. Inicia la seva activitat teatral l'any 1916 i des de llavors tot i estar a punt de desaparèixer segueix sent un espai representatiu de la ciutat, desfilant pel seu escenari les primeres figures del món de la faràndula. L'any 2012 canvia el seu nom pel de Teatre Goya Codorniu

press to zoom
TEATRE GREC
TEATRE GREC

Situat a la muntanya de Montjuïc de Barcelona . Va ser dissenyat i construït l'any 1929 amb motiu de l'Exposició Internacional de Barcelona pels arquitectes Ramon Reventós Nicolau i Maria Rubió i Tudurí , inspirats en la planta del teatre d'Epidaure de Argòlida , edificat al segle IV a . C. El seu aforament és d'uns 1900 espectadors .

press to zoom
 TEATRE EL MOLINO
TEATRE EL MOLINO

EL MOLINO Situat al carrer Vila i Vilà, 99 (Av.Paral•lel). Va Obrir les seves ports l'any 1898, amb el nom de "Pajarera Catalana", el 1910 canvia el nom per el de "Petit Molí Roig", l'any 1939 el règim va obligar a castellanitzar el nom eliminant la paraula "Roig" per només "El Molino", des de llavors no s'ha modificat. Després de la reforma finalitzada l'octubre de 2010 continua sent una sala de music-hall.

press to zoom
TEATRE LLIURE DE GRÀCIA
TEATRE LLIURE DE GRÀCIA

Situat al carrer Montseny , 47 de Barcelona . Es va iniciar en 1976 com a companyia teatral dirigida per Fabià Puigserver i altres . La companyia es va establir al local de la Cooperativa La Lleialtat , al barri de Gràcia de Barcelona , l'objectiu va ser crear una cooperativa de teatre dins de la mateixa Cooperativa. La renovació que es va dur a terme en aquest àmbit va resultar cabdal per al teatre que es feia a Catalunya .

press to zoom
1/3